Aquesta setmana comença la instal·lació de pantalles acústiques a la B-20 per baixar el nivell de soroll

Aquesta setmana comencen les obres per a la instal·lació de pantalles acústiques al costat de la sortida de la B-20, davant dels habitatges dels primers números de l'avinguda de la Pallaresa i fins a l'entrada del túnel, sota el parc d'Europa.

Aquesta obra, que porta a terme el Ministeri de Foment a petició de l'Ajuntament, respon a una petició dels veïns de la Pallaresa per minimitzar els nivells de soroll que pateixen pel pas de vehicles.

Els treballs tindran una durada aproximada de sis mesos i es realitzaran en horari diürn. Les maquinàries ocuparan un carril de circulació. El projecte, pressupostat en 380.000 euros, contempla la instal·lació de 180 metres de pantalles acústiques, des de la sortida del pont de Can Zam, a l'entrada a Santa Coloma de Gramenet, fins a l'inici del túnel de la B-20 al seu pas per la nostra ciutat.

Cap recordar que l'alcalde, Bartomeu Muñoz, va sol·licitar personalment al ministeri de Foment, el març de l'any 2007, que s'atengués aquesta petició dels veïns dels habitatges propers, donades les molèsties per sorolls que aquests afirmaven patir a causa de l'alta circulació de vehicles.

Es prega extremar la precaució i atendre les indicacions dels operaris per minimitzar les possibles molèsties que l'obra pugui originar temporalment als automobilistes.