Alberto San Juan i Javi Jareño al Teatre Sagarra

Presentació oficial del cinquè disc del cantautor i guitarrista colomenc Javi Jareño aquest dissabte 27 (21h) i divendres 26 (21h) "masacre" amb Alberto San Juan.

Aquest divendres 26 de maig, a les 21 hores, "Masacre" amb Alberto San Juan. Entrada 18 euros

L’any passat, amb El Rey, van radiografiar la Transició. Ara viatgen una mica més enrere, a 1939, per posar l’ull en la història del poder econòmic d’aquest país.
Qui governa Espanya? En quina mesura el poder polític es subordina o no a l’econòmic? Qui té el poder econòmic a Espanya? Per què el tenen? Des de quan? Com ho han aconseguit? Quina influència ha tingut el poder econòmic sobre el polític en els successius cicles de la nostra història recent? Aquestes preguntes són l’origen de Masacre. En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor en el tema informatiu, un home i una dona sense poder de cap classe s’aixequen un matí amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. A partir d’aquest sinistre propòsit, viatgen a 1939 per tornar a caminar el camí fet des de llavors fins avui.
Aquest cop, amb els ulls oberts. En aquest viatge per intentar comprendre una mica més, aniran convertint-se successivament en les persones fonamentals del poder econòmic espanyol durant el segle
XX i el trosset que portem del XXI.

"Abrazar la vida", dissabte 27 de maig, 21 hores. Entrada 5 euros

Javi Jareño - Cantautor

Presentació oficial del cinquè disc del cantautor i guitarrista colomenc Javi Jareño. El seu nou treball es titula Abrazar la vida i s’ha editat gràcies a la col·laboració de més de cent mecenes.
Un disc molt de Santa Coloma, ja que a més ha estat gravat al Centre Creació Musical Molinet amb la producció del pianista colomenc Marc Ferrando. En aquest cinquè disc Javi Jareño compta amb la col·laboració de grans músics de l’escena catalana, a més de gravar temes seus, ha volgut versionar-ne tres més que són molt especials per a ell, temes compostos per artistes de la talla de Toti Soler, Hilario Camacho o Miguel Angel Bueno.
El llibret del disc compta amb temes de grans fotògrafs i fotògrafes que han regalat a Javi la seva talentosa mirada.