Ajuntament i UNICEF signen un conveni de col·laboració

Signat un conveni amb el Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF) com a ratificació del reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància.

L’alcaldessa Núria Parlon ha signat un conveni amb la presidenta a Catalunya del Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF), Anna Folch.

El 27 de març, l’alcaldessa Núria Parlon va signar un conveni amb la presidenta a Catalunya del Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF), Anna Folch, com a ratificació del reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància, que aquest organisme va concedir a la nostra ciutat el passat mes de novembre.

Mitjançant aquest acord, l’Ajuntament es compromet a continuar realitzant tots els esforços possibles per promoure els programes d’acció per a i amb la infància i les famílies, amb atenció especial als col·lectius més vulnerables i en situació de risc d’exclusió social, per tal de contribuir a la consecució del Pacte d’Estat per la Infància.

La distinció de Ciutat Amiga reconeix Santa Coloma de Gramenet com a municipi construit a la mida dels més petits i de les seves famílies, que té en compte els seus drets, opinions, necessitats i prioritats. Es tracta d’una iniciativa liderada per UNICEF a més de 30 països, que dona suport als governs locals en el seu compromís amb els drets de la infància, d’acord amb la Convenció sobre els Drets de l’Infant, un tractat internacional de les Nacions Unides del 1990.