Adjudicades les obres de nous “Barris per a Vianants”

A Riu Nord, Riu Sud i Fondo.

La Junta de Govern Local ha adjudicat les obres de la implantació del projecte “Barri per a Vianants” en la Fase 1 a Riu Nord i Riu Sud, i en la Fase 0 al Fondo, a Rambla i Mediterrània.

L’àmbit d’actuació a Riu, és el comprès entre el passeig Salzereda, Av. Pallaresa, Av. Francesc Macià, Av. Santa Coloma i c/ Cultura. Les obres duraran tres mesos amb un pressupost 337.786,46 € (IVA inclòs).

Pel que fa al Fondo, s’actuarà als barris Mediterrània i Rambla, amb un cost de les obres –que també duraran 3 mesos- de 209.413,88 € (IVA inclòs).

Com el seu nom indica, aquest projecte prioritza la transformació dels barris per a les persones vianants, i alguns dels seus eixos d’actuació per aconseguir-ho són: la disminució del trànsit de vehicles a l’interior dels barris, dissuadir aquest trànsit de pas i reduir-lo al trànsit del veïnat, facilitar la mobilitat sostenible i l’accessibilitat a les persones i l’execució com a pas elevat dels punts d'accés i sortida als barris.

* Actuació inclosa en el Plan de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU