Grameimpuls obre la inscripció per al “Curs de destil·lats", adreçat a professionals de la restauració. S’impartiran els dimarts 10, 17 i 24 de febrer de 17:30h a 19:30h a l'Escola Restauració Santa Coloma. L’objecte del curs es conèixer els còctels més habituals, elaborats amb rom, gin i vodka, que es preparen al bar-cocteleria així com identificar el procés d’elaboració i aplicar les normes bàsiques en la preparació i servei. Per a més informació sobre el programa, terminis de pagament i inscripcions us podeu dirigir al carrer de Rafael Casanova, 40, de 9 a 14 h i a l’adreça electrònica info@grameimpuls.es (tel. 934661565) i www.restauraciosantacoloma.cat.
Curs de cuina al buit
Grameimpuls obre la inscripció per a la 2a edició “Curs de cuina al buit" adreçat a professionals de la restauració. S’impartiran els dimarts 10, 17 i 24 de febrer i el 3 de març de 17:30h a 19:30h a l'Escola Restauració Santa Coloma. La formació serà a càrrec de Francesc Armengol del restaurant Ca N'Armengol. El preu del curs és de 30€ per a professionals autònoms i 50€ per a personal assalariat. Per a més informació sobre el programa, terminis de pagament i inscripcions us podeu dirigir al carrer de Rafael Casanova, 40, de 9 a 14 h i a l’adreça electrònica info@grameimpuls.es (tel. 934661565) i www.restauraciosantacoloma.cat