7a edició de la ruta 'Santa Coloma com mai l’has vist'

L'11 de gener ha començat la setena edició de la ruta turística «Santa Coloma com mai l’has vist», una activitat organitzada per l’Ajuntament amb la finalitat de dinamitzar i promocionar la nostra ciutat.

Setena edició de la ruta turística «Santa Coloma com mai l'havies vist», una activitat organitzada per l'Ajuntament per tal de dinamitzar i promocionar la nostra ciutat. Una ruta on personatges com en Pere Pascali, en Jaume Galobardes i els seus companys i companyes ens explicaran la historia de monuments i indrets de Santa Coloma i algun que altre acudit. 

Com en anys anteriors, hi haurà una ruta diürna i una altra nocturna. Ja s'han esgotat les inscripcions per a la 7a edició de la ruta turística diürna «Santa Coloma com mai l'has vist». Per participar a la ruta nocturna, que es farà als mesos de març i abril, cal esperar a que, al llarg del mes de febrer, s’informi de l’obertura del termini d’inscripcions. Fins a llavors no s’atendran sol·licituds. Recordem que aquesta activitat és gratuïta.