5è aniversari de la Fundació Germina

Aquesta entitat sense ànim de lucre ha programat diversos actes per celebrar-ho entre els que destaca una jornada sobre l'exclusió social el dijous 31 a l'Auditori (09.45).

Per commemorar el 5è aniversari, la Fundació Germina organitzarà el matí del 31 de maig, a l’Auditori Can Roig i Torres, una jornada amb el títol “Medi obert: oportunitats per a la inclusió”.

Es tracta d’un espai de reflexió que buscarà respostes a interrrogants com aquest: per què perduren les situacions d’exclusió social? Hi participaran Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, i Jesús Vilar, professor de pedagogia social i ètica aplicada a la Facultat d’Educació i Treball Social Pere Tarrés. La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s abans del 28 de maig a www.germina.org.

Altres activitats vinculades al 5è aniversari són el taller Juguem al carrer del dia 31 (plaça del Rellotge, 17.00) o la festa infantil de l’endemà, 1 de juny (18.00), davant la seu de l’entitat (c. Nàpols, 35), amb l’actuació dels Sapastres.

Fundacio Germina

La Fundació Germina és una entitat sense ànim de lucre, fundada el 2004, que treballa a Santa Coloma per donar suport a infants, adolescents, joves i famílies en situació de vulnerabilitat.