5a Marxa Nòrdica Marina Walktrail contra el càncer

La cinquena edició de la Marxa Nòrdica Marina Walktrail, que organitza la Fundació Amics de l’Hospital del Mar, tindrà lloc el proper diumenge 13 d’octubre (11 hores) per la Serralada de Marina, amb sortida i arribada des del Centre Assistencial Dr. Emili Mira del Recinte Torribera.

Aquesta activitat, oberta a la participació de tothom, ofereix dos circuits a escollir, de 5 i 10 kilòmetres, i inclou activitats lúdiques i d’entreteniment, i una fideuada popular. El preu de les inscripcions és de 15 €. L’objectiu principal és sensibilitzar i recaptar fons per avançar en la recerca sobre el càncer, i millorar el benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies. 

El circuit de 5 km es podrà fer amb visita guiada inclosa al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, i el circuit de 10 km arribarà al poblat ibèric del Puig Castellar. Abans de cada marxa hi haurà una sessió de preparació física prèvia per a totes les persones participants.

Hi participen diverses empreses i institucions com la Diputació de Barcelona i el nostre Ajuntament, i l'entitat colomenca Centre Excursionista Puigcastellar. 

Més informació i inscripcions a:  www.amicsdelhospitaldelmar.org