4a edició de la mostra "Els sabors del món"

Els tallers pràctics centraran gran part de la jornada que organitza Fondo Comerç aquest diumenge 7 (des de les 10h), a la plaça del Rellotge. Enguany es presentaran les fitxes d'un estudi de recerca sobre plantes alimentàries i poblacions immigrants.

 

Foto - Celebració dels jugadors del Marfil al Palacio de los Deportes de Múrcia. Imatge @DiariStaColoma

L’associació de Comerciants i Professionals Fondo Comerç organitza el diumenge 7 de juny, a la plaça del Rellotge i en horari de 10 a 21 hores, la quarta edició de “Els sabors del món”, la mostra gastronòmica que fomenta la diversitat cultural del barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet. Enguany, es torna a apostar pels tallers pràctics com a eix fonamental. Aquests tallers estaran dedicats a temes com ara el maridatge del vi, a l’elaboració de cervesa artesana, com fer salsa argentina chimichurri, preparació de batuts detox o com fer sushi. En paral·lel, 20 expositors vendran tastos de productes de diferents països i de cuines com la marroquina, la catalana, la regional, la japonesa o l’equatoriana entre d’altres. Els tastos es podran adquirir per un preu que oscil·larà entre un i tres euros.

Aquest any, a més, fruit de l’estudi que ha iniciat el grup de recerca Etnobotcat vinculat al laboratori de botànica de la Facultat de Farmàcia (Universitat de Barcelona) i l’Institut Botànic de Barcelona  (CSIC-ICUB) sobre etnobotànica urbana, plantes alimentàries i poblacions d’immigrants a l’àrea metropolitana de Barcelona es presentaran un tríptic i unes fitxes amb alguns d’aquests productes.

La mostra compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma, de la Unitat UB – Bullipèdia, d’Etnobotcat i del Centre de Normalització Lingüística, L’Heura.