32è aniversari d'Airiños da Nosa Galícia

La entitat gallega de la nostra ciutat ho celebra amb una festa de 4 dies al parc d'Europa.

Des del divendres 30 d'abril, i fins al diumenge 3 de maig, l'entitat Airiños da Nosa Galícia celebrarà el seu 32è aniversari amb una gran festa al parc d'Europa en què es podran degustar els vins i la gastronomia d'aquella terra .

Totes les nits, a manera de colofó, actuarà l'Orquestra Acordes. Per a la tarda de l'1 de maig s'ha previst un homenatge a la tercera edat i les actuacions de la Casa d'Aragó i del cantautor gallec Alfredo González. Dissabte, dia 2 (12.00), serà el torn de l'Associació Cultural Rosalía de Castro de Cornellà i, després d'un dinar de germanor, a partir de les 17.00 hores vindran diversos espectacles protagonitzats per l'Associació de Puntaires de Santa Coloma, el Centre Cultural Agarimo de Badalona, el Grup de Gaites del Centre Airiños da Nosa Galícia i un nou concert d'Alfredo González.

Finalment, en el matí del diumenge (12.00) pujaran a l'escenari la germanor Galega de Rubí i l'Agrupació Cultural Saudade de Barcelona. A la tarda (17.30) serà el torn de les colles de Castellers i Trabucaires de la nostra ciutat. Més tard, prendrà el relleu el Grup de Ball Gaites del Centre Airiños da Nosa Galícia. La festa acabarà amb la tradicional queimada de l'amistat que prepararà Pepe Teixeiro i amb la lectura del conxuro.

La festa comptarà amb parades de venda de productes gastronòmics i amb una fira d'atraccions.