24 hores de natació per la fibromiàlgia

Aquest proper cap de setmana, els dies 24 i 25, el Complex Esportiu Torribera acollirà aquesta nova iniciativa solidària de Imheart.

Nou esdeveniment esportiu amb finalitats solidàries a la nostra ciutat. Aquest cop consistirà en nedar 24 hores a la piscina del Complex Esportiu Torribera (c/ Castella, s/n) en diferents tipus de modalitats competitives i no competitives (6 h individual, 12h en 8 equips de 4 participants, 24h en grups de 24 participants), també constarà d'una part no esportiva i familiar amb activitats infantils durant el dissabte tarda i monòlegs, música en directe a la nit, i un DJ que amenitzarà l'esdeveniment amb música.

L'edat mínima per poder participar-hi és de 16 anys (menors de 18 anys amb autorització signada d'algun familiar). El preu d'inscripció és 10 € per participant. La inscripció és online a través del web: https://www.cronocheck.com/24hswimfibromialgia durant les 24 hores.

L'objectiu final és informar i sensibilitzar la gent sobre aquestes malalties. La fibromiàlgia, sensibilitat química múltiple i la síndrome de la fatiga crònica.

Organitza: Imheart