24 establiments comercials participen en una campanya de promoció del català

«Posa fil a la imatge. Quina frase feta et suggereix aquesta imatge?».

Aquest és el nom de la campanya de promoció del català impulsada per l'Agrupació del Comerç i la Indústria, l'Institut Ramón Berenguer IV i el CNL L'Heura que arrencarà el proper 24 de febrer i en la qual participen 24 comerços de la ciutat.

Les botigues participants, que col·laboren en el programa Voluntariat per la llengua i que formen part de l'Agrupació del Comerç i la Indústria, exposaran fins al 6 de març diversos cartells en el seu aparador, en els quals s'anima la ciutadania a endevinar la frase feta representada a la imatge.

En aquest projecte, han participat uns vint alumnes de batxillerat d'arts plàstiques de l'Institut Ramón Berenguer IV, tot dissenyant la vintena de cartells que s'hi mostraran.
La clientela podrà participar-hi omplint, amb la seva resposta, les butlletes que trobaran en els mateixos comerços. També, uns cinc-cents alumnes de l'Heura repartiran les butlletes entre els seus coneguts i conegudes. Es sortejaran dues Targeta Ciutat, valorades en 20 € cadascuna, amb què les persones guanyadores podran comprar al comerç local.